Agenda 2020;

Wat een jaar. Geen ritjes naar Frankrijk en Belgie voor nieuwe spullen. Niet blij zijn met de mooie vondsten welke we gescoord hebben. Niet op zondag vroeg het bed uit voor een gezellige brocante markt. Niet de kraam leuk opzetten, spulletjes uitstallen. Geen vriendelijke mensen die op onze kraam kijken en iets vinden en kopen. Ik kan er zo van genieten als mensen de kastjes, serviesgoed en accessoires leuk vinden, welke wij hebben uitgezocht.

En nu ook geen kerstmarkt. We hadden leuke plannen om de kraam aan te kleden. Prachtige spullen ingekocht, waarmee we weer een topkraam zouden vullen. Heerlijk 5 dagen feest. (dag 1 opzetten en dan 4 dagen knallen). Zo leuk om een kale marktkraam op te tuigen en het te zien worden wat je in je hoofd hebt. Super om alle enthousiaste mensen te zien. Je ziet dat ze genieten op een kerstmarkt van de sfeer, de spulletjes en de gluhwein :-)

Maar er komt een nieuw jaar aan. Een jaar waarin we hopelijk dubbel gaan genieten. We weer gezellig kunnen shoppen en slenteren op markten. Waar wij weer onze schatten uit zullen stallen voor jullie.

Wij zien jullie graag in Noord-Holland op de Brocante markten en op de kerstmarkt op het mooie landgoed Beeckesteijn in Velsen-Zuid.

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Google+ Clean Grey